מחפשים מתכון מושלם לאנטריקוט מעושן?
עם המעשנות של וובר תוכלו לקבל תוצאות מדהימות וטעימות! צריבה הפוכה היא דרך נהדרת לצליית אנטריקוט. מומלץ לנסות!
מעבר לסל הקניות “מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי” נוסף לסל הקניות.
מצרכים:
3 קילו נתח מספר 1 (ורד הצלע)
2 כפות מלח גס
2 כפיות פלפל שחור גרוס
1 כף שום גבישי
מעט גרעיני כוסברה טחונים
מעט גרגירי חרדל קצוצים
מעט גרגירי קימל
מעט צ’ילי גרוס
שמן זית
2-3 גושי עץ לעישון היקורי/מסקיט
אופן ההכנה:
מורחים את הנתח בשמן זית (מומלץ להשתמש במברשת סיליקון ייעודית) ונותנים לבשר לנוח מעט בטמפרטורת החדר.
מחממים מעשנה ל95-105 מעלות.
מערבבים את התבלינים יחד ומפזרים על הנתח.
מכניסים את הבשר למעשנה בקומה העליונה ומכניסים 3-2 גושי עץ לעישון.
מורידים מהגריל ונותנים לבשר לנוח על כ-5 דק’ טרם ההגשה (כדאי לעטוף מעט בנייר אלומיניום בזמן ההמתנה).
פורסים,מגישים ונהנים!.
אהבתם? שתפו חברים!
חפשו אותנו בפייסבוק – וובר ישראל