Weber מובילה את תחום הצלייה ועישון הבשרים כבר שנים רבות, וכיום אין חובב צלייה שלא מכיר את שמה של החברה. מעבר למתקני הצלייה והעישון המתקדמים של Weber, היא מציעה גם מוצרים משלימים וביניהם אביזרי עישון מכל הסוגים. אביזרי העישון מיועדים למקצוענים שמבינים בצלייה, וגם לחובבנים המעוניינים להכין מזון כמו מקצוענים! אביזרי העישון לוקחים את המזון שאנו מכינים לליגה הבאה, ומעניקים לו ניחוח, ארומה וטעם שיאפשרו לנו חוויה בלתי נשכחת בכל נגיסה!
מציג את כל 21 התוצאות
גושי עץ לעישון מעניקים לבשר הנצלה טעם מיוחד לבחירתנו, בהתאם לסוג העץ שבו נשתמש. חברת Weber מספקת גושי עץ מסוגים שונים, ביניהם דובדבן, היקורי, פקאן, מסקיט, תפוח ועוד. גושי העץ ניתנים לשימוש בצורות שונות, ובכל מתקני הצלייה של Weber, בין אם מדובר במעשנות, גרילי פחם או גרילי גז. כשאנו משתמשים בגרילים ומעשנות הפועלים על גז – מומלץ להשרות את כפיסי העץ במים במשך כשעה לפני השימוש, ובמתקנים מבוססי פחם – אין צורך בהשריית הכפיסים. את כפיסי העץ לעישון ניתן להניח בקופסאות עישון ייעודיות, יחד עם הפחמים או על משולשי הגריל – כל אחד והסגנון המועדף עליו. הכפיסים שלנו נמכרים במחירים נוחים ושווים לכל כיס, והם צפויים לשדרג את המזון שלכם בצורה מפתיעה וטעימה במיוחד!
קופסת העישון האוניברסלית של Weber מתאימה לכל גרילי ומעשנות הגז שלה, ומאפשרת שימוש נוח בגושי העץ לעישון. לפני שמניחים את גושי העץ בקופסת העישון, יש להשרות אותם כשעה במים, וזה מאט את תהליך הבערה שלהם, וגורם להם להוציא יותר אדים ועשן. את השבבים הרטובים מניחים בתוך קופסת העישון, ומדליקים את המבער שמתחתיה על מנת להתחיל את תהליך העישון.
מדובר במוצר המיועד לאניני טעם, ומאפשר עישון של דגים במתקני הצלייה של Weber – לקבלת טעם ללא תחרות! את קרשי העישון משרים במים למשך כשעה וחצי לפני השימוש, ולאחר מכן ניתן להניח אותם על הגריל, כשעליהם מניחים את הדג שרוצים לעשן (סלמון למשל). לאחר שתיבלנו את הדג – ניתן להתחיל את תהליך הצלייה והעישון כשמכסה הגריל סגור. חשוב לשים לב שהקרש מספיק רטוב, כך שלא יישרף מחום הגריל.
מכשיר אנלוגי המאפשר מעקב אחר הטמפרטורה בתוך המעשנה. מד החום מתאים לכל המעשנות, הוא יאפשר לנו מעקב נוח אחר תהליך העישון, ויעזור לנו לשלוף את הבשר בדיוק בזמן שהוא מוכן!
המעשנות של Weber מגיעות עם שתי קומות של צלייה, וזה מאפשר לנו לבחור את עוצמת הצלייה והעישון, וכמו כן – לשמור על חום המזון. כאן ניתן לרכוש רשת צלייה ועישון לקומה התחתונה של המעשנת.
ביום הזיכרון (13/05/24) הסניפים יהיו פתוחים עד השעה 16:00
ביום העצמאות (14/05/24) הסניפים יהיו סגורים