מתכון להכנת אנטריקוט מעושן וצריבה הפוכה

מחפשים מתכון מושלם לאנטריקוט מעושן?

עם המעשנות של וובר תוכלו לקבל תוצאות מדהימות וטעימות! צריבה הפוכה היא דרך נהדרת לצליית אנטריקוט. מומלץ לנסות!
  • 12%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    7,499.00
    הוספה לסל
  • 11%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    6,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    מידע נוסף
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

מצרכים:

3 קילו נתח מספר 1 (ורד הצלע)
2 כפות מלח גס
2 כפיות פלפל שחור גרוס
1 כף שום גבישי
מעט גרעיני כוסברה טחונים
מעט גרגירי חרדל קצוצים
מעט גרגירי קימל
מעט צ’ילי גרוס
שמן זית
2-3 גושי עץ לעישון היקורי/מסקיט
 

אופן ההכנה:

מורחים את הנתח בשמן זית (מומלץ להשתמש במברשת סיליקון ייעודית) ונותנים לבשר לנוח מעט בטמפרטורת החדר.
מחממים מעשנה ל95-105 מעלות.
מערבבים את התבלינים יחד ומפזרים על הנתח.
מכניסים את הבשר למעשנה בקומה העליונה ומכניסים 3-2 גושי עץ לעישון.
כשהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 56 מעלות מעבירים אותו לגריל גז/פחם שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות, ונותנים צריבה של 5-4 דק’ מכל צד.

מורידים מהגריל ונותנים לבשר לנוח על כ-5 דק’ טרם ההגשה (כדאי לעטוף מעט בנייר אלומיניום בזמן ההמתנה).

 

פורסים,מגישים ונהנים!.
אהבתם? שתפו חברים!
חפשו אותנו בפייסבוק – וובר ישראל
תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה