פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים

פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים נשמעת כמו עבודה ממש קשה. מה שהרבה לא יודעים שמדובר במתכון קליל במיוחד שטעמי המעשנה הולכים להשפיע עליו מאוד.

אז השילוב בין הטעם של הקייג’ון, המייפל וכמובן עם טעמי העישון הם יוצרים מן תערובת מיוחדת של טעמים שהם פשוט חגיגה בפה. אז איך מכינים את הפרגית המדוברת במעשנת בשרים? אנחנו כאן כדי להדריך אתכם. 

 

מעשנות – כלי עתיק ופשוט מאוד לתפעול

אז מי שלא מכיר את המעשנה מדובר בכלי שתופס תאוצה בשנים האחרונות. אז כן מדובר בכלי שמכינים איתו אוכל בעל טעמים נהדרים שאנחנו לא רואים בכל יום. אז כן, חווית המעשנה היא חוויית בשרים מדהימה ונהדרת שרבים מן האנשים שמחים בכל פעם לאכול ממנה. רבים חושבים שמדובר בכלי קשה לתפעול אך ממש לא ככה העניין, אם אתם יודעים להדליק גריל פחמים, מעשנה היא תהיה עוד יותר פשוטה לתפעול וגם אם אתם לא יודעים, עדיין אתם יכולים להסתדר בקלילות עם המעשנה. מבנה המעשנה הוא מבנה מיוחד, היא בעצם מחזיקה במקור חום לצד תא סגור שמיועד ממש לעשן עצמו.

  • 12%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    7,499.00
    הוספה לסל
  • 11%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    6,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    מידע נוסף
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

 

קצת היסטוריה

המעשנה היא כלי בעל היסטוריה ארוכה במיוחד ולמי שלא יודע מדובר בכלי שהיה משמש משפחות דלות אמצעים ברובה. המטרה של הכלי הזה הייתה לשמר מזון באופן ארוך ככל הניתן ולכן המעשנה הייתה האופציה הטובה ביותר עבור הבשר הטרי שהיו המשפחות זוכות לקבל לפעמים. אז מי שלא הייתה לו את האפשרות לשים ידו על בשר טרי, היה משתמש במעשנה וכך משמר את המזון ככל האפשר.

 

מעשנות – היום הן כבר מרשימות במיוחד

אז למי שתוהה לעצמו המעשנות היום הן לא רק משוכללות בהרבה מבעבר הן גם גדולות יותר באופן משמעותי. המעשנות היום מחזיקות בטכנולוגיות חדשות ועיצובים נהדרים שגורמים לנו לייחס למעשנות כבר מראה חדשני והייטקי. אז כן המעשנות הן משוכללות יותר, ומרשימות יותר והיום בעלות טכנולוגיות מדהימות כמו וויסות חום, שמירה על חום ואפילו ניתן למצוא היום מעשנות שפועלות על גז וחשמל.

 

וכמה תעלה לי מעשנה חדשה ואיכותית לבית?

החלטתם לרכוש מעשנה חדשה לבית? בחירה נבונה מאוד. בכדי לרכוש מעשנה חדשה יש מספר דברים שכדאי לדעת. אז אנחנו ניתן לכם עכשיו מספר טיפים שיכולים לעזור לכם ברכישת המעשנה החדשה שלכם, בכל זאת אנחנו רוצים לעזור לכם להתאים את המעשנה הטובה ביותר עבורכם.

 

קודם כל בוחנים את התקציב

אז הטיפ הראשון ואולי החשוב ביותר בעת שאנחנו בוחרים לרכוש מעשנה חדשה הוא קודם כל לבחור את התקציב הנכון. לא צריך להשתגע בשביל מעשנה חדשה ואם אתם חדשים בתחום לפעמים אפילו עדיף לרכוש מעשנות זולות יותר ורק כשתראו שאתם מתחברים לנושא העישון בשרים תעדיפו לרכוש מעשנות טובות יותר. תגדירו תקציב ורק לאחר מכן תתחילו לחפש את המעשנה הטובה ביותר עבורכם.

 

מומחים ישנם בשפע

אז היום בעידן המודרני רבים מן האנשים שבוחרים לאכול בשרים ולעשן בשרים בביתם. לכולנו כמעט יש אדם קרוב שמתעסק בתחום אם באופן מקצועי או בתור תחביב. אנחנו ממליצים לכם, תנסו לעשות קודם כל בדיקה עם מומחה בתחום שאתם מכירים, לא מכירים? האינטרנט מלא במומחים שמומלץ להתייעץ עמם שידעו להתאים לכם את סוג המעשנה הטוב ביותר עבורכם. לא מצאתם מישהו שאתם סומכים עליו? מוזמנים ליצור קשר איתו והמומחים מטעמנו ינסו לתת לכם את המענה הטוב ביותר ויתאימו לכם את המעשנה הנכונה ביותר עבורכם.

 

עוד בנושא מעשנות בשרים

מתכון פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים

אז חשוב לנו להדגיש שהמתכון להכנה של פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים הוא מתכון פשוט במיוחד. איך מכינים את זה? אנחנו נדריך אתכם צעד אחר צעד.

 

שלב ראשון: מרכיבים

פרגיות 1.5 קילו
סוכר חום 1 כף
שום גבישי 1 כף
פפריקה מתוקה 1 כף
טימין מיובש 1 כפית
אורגנו מיובש 2 כפיות
פלפל שחור 1.5 כפית
מלח ½ כפית
שמן זית כוס
סירופ מייפל כוס

 

שלב שני: הכנה של תערובת קייג’ון

אז השלב השני במתכון להכנת פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים הוא הכנה של התערובת הנהדרת הזו. אז אנחנו ניקח את כל התבלינים שיש לנו במרכיבים ונערבב אותם ביחד. לעצלנים שביניכם אתם יכולים לרכוש תערובת כזו מוכנה אבל אנחנו מאמינים שתערובות תבלינים עדיף להכין בבית, ככה אנחנו שולטים על הכמויות וגם שולטים על מה שאנחנו רוצים בתערובת שלנו.

 

שלב שלישי: פרגיות במעשנה

השלב השלישי הוא מתחיל קודם כל במריחה של הפרגיות בשמן הזית. אחרי שסיימנו למרוח את הפרגיות כמו שצריך עכשיו אנחנו יכולים לבצע את השלב האחרון ולהתחיל בצלייה במעשנה. ניקח את תערובת התבלינים שיצרנו ונעבור על כל הפרגיות ונמרח את זה עליהם. סיימתם למרוח ככה שכל הפרגית מכוסה? מעולה עכשיו נכניס את הפרגיות למעשנה וניתן להם את הצלייה. תבחרו את שיטת הצלייה שאתם אוהבים במעשנה, וזהו יש לכם ארוחה מדהימה. עכשיו רק נשאר לקחת את המייפל ולעבור על כל הפרגיות שהוצאתם מן המעשנה עם מברשת. תנו לאחר מכן לפרגיות לנוח ממש 2-3 דקות וזהו יש לכם עכשיו פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים.

 

אז כמו שאתם רואים ממש לא מדובר במתכון מסובך בכדי להכין פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים. כל שצריך הוא כמה תבלינים בסיסיים ומדובר במתכון ממכר במיוחד עם טעמים אחרים בזכות המעשנה שלכם. נהנתם? יש לנו עוד המון מתכונים ייעודיים למעשנה שלכם, מוזמנים לחפש ולהנות. 

פרגית בתערובת קייג'ון ומייפל במעשנת בשרים
פרגית בתערובת קייג’ון ומייפל במעשנת בשרים
תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה