מתכון להכנת פסטרמה מעושנת על גריל גז – בקלות

פסטרמה מעושנת על גריל גז – המתכון המנצח של וובר

מצרכים

חזה הודו שלם (מחולק ל- 2 חצאים)
לבריין:
3 ליטר מים
150 גרם מלח
70 גרם סוכר
לתיבול:
3 כפות סילן
3 כפות חרדל
חצי כוס סויה
30 גרם שום כתוש
10 גרם פלפל שחור גרוס
חופן כפיסי עץ דובדבן/ תפוח/ פקאן מושרים במים שעה לפני השימוש.
קופסת עישון

  • 10%
    הנחה
    SPIRIT 310

    גריל גז דגם SPIRIT II E310 שחור

    3,599.00
    הוספה לסל

 

אופן ההכנה

משרים את החזה ל 48-24 שעות בבריין. מוציאים, שוטפים ומנגבים היטב.
מכינים מרינדה מחרדל, סילן, סויה שום ופלפל ומשרים ל – 24 שעות נוספות.
מחממים גריל גז בצורה הבאה:
בהנחה ומדובר בגריל עם שלושה מבערים, יש צורך לבצע תהליך של צלייה עקיפה. מתחת לרשת הגריל בצד ימין מניחים תבנית אלומיניום עם כ-ליטר מים. בצד השמאלי של הגריל מניחים את קופסת העישון עם השבבים הרטובים.
מדליקים את המבער שנמצא מתחת לקופסת השבבים על העצמה הגבוהה ביותר. סוגרים את מכסה הגריל ומחממים ל130-150 מעלות.
מנמיכים את חום הגריל למינימום ומניחים את חזה ההודו בצד הנגדי מעל תבנית הנוזלים.
סוגרים את מכסה הגריל ומעשנים את ההודו עד טמפרטורה פנימית של 72 מעלות.
מורידים והגריל ופורסים דק דק…ניתן להגיש חם או קר.
בתאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה