עוף בבירה! מתכון מומלץ ביותר! הדרך המושלמת לעוף עסיסי!
מצרכים נדרשים:
מתקן לעוף בבירה של וובר 6731.
עוף שלם
בקבוק בירה לבנה (כל אחד מה שהוא אוהב).
פפריקה מתוקה/חריפה.
ניתן להוסיף גם ירקות שורש כגון גזר,בטטות וגם תפוחי אדמה.
אופן ההכנה:
מחממים גריל גז לטמפרטורה של כ-180 מעלות.
בזמן שהגריל מתחמם, לוקחים את ה”מתקן לעוף בבירה” של וובר וממלאים את הכוסית שמרכז בבירה.
יש למלא את הכוסית עד הסוף, ולהלביש את הקונוס על הכוסית.
שופכים מעט בירה גם במגש מסביב.
מתבלים את העוף בפפריקה ומלבישים אותו על הקונוס.
את הפקק שקיבלנו יחד עם המתקן מחברים לגרון של העוף ע”מ למנוע מהאדים לברוח החוצה.
ניתן להוסיף במגש מסביב לעוף חתיכות תפו”א, גזר ובטטה.
מניחים את כל המתקן עם העוף במרכז הגריל וסוגרים את המכסה.
צולים בטמפרטורה של 180-200 מעלות במשך 60-70 דקות.
הלתת שנמצאת בבירה מרככת את העוף בצורה מדהימה ונותנת טעם וארומה מיוחדים מאוד!
העוף יוצא עסיסי בצורה מושלמת!
מומלץ מאוד לנסות ולא לשכוח לשתף בתמונות!