סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים

סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים הוא מתכון פשוט מושלם. אם אתם שואלים אותנו מדובר במתכון מושלם למעשנות.

הצ’ימיצ’ורי ביחד עם תהליך העישון נותן טעמים כלכך טובים לפרגית שכל מה שאתם רוצים זה רק לאכול עוד ועוד. אז אם אתם אוהבים ירק ואם אתם מעוניינים בפרגית קצת אחרת, זה הזמן לקרוא ולנסות את המתכון הבא. 

 

מעשנות – כלי מדהים ופשוט כל כך לתפעול

אז כל מי שלא מכיר את המעשנות הוא כנראה חי בעולם אחר. מדובר באחד מן הכלים לצליית בשרים ודגים המוכרים ביותר היום והביקוש למעשנות ביתיות עולה ועולה בכל רגע. אז כל אוהבי הבשרים מכירים את המעשנות בשרים השונות והם יודעים שמדובר בחוויה נהדרת ונדירה שכיף לקחת בה חלק. אז אם חשבתם שמדובר בכלי קשה לתפעול, תדעו שממש לא ככה העניין ומדובר בכלי שקל מאוד לבצע בו את כלל הפעולות שרוצים והחלק הקשה ביותר בו הוא הסבלנות. למי שלא יודע למעשנות גם יש מבנה מעניין במיוחד. את המעשנות מחזיקות במקור חום לד תא סגור המיועד לעשן עצמו ומטרתו הייתה בעבר אחת ,שימור מזון לזמן ארוך ככל הניתן.

  • 12%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    7,499.00
    הוספה לסל
  • 11%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    6,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    מידע נוסף
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

 

היסטוריה של המעשנות

אז המעשנה היא כלי היסטורי שמחזיק בהיסטוריה ארוכה במיוחד ואם לא ידעתם הוא היה נפוץ בעיקר אצל משפחות דלות אמצעים בעבר. נכון המיתוס הוא שמעשנות הם כלי יקר, אבל דווקא המשפחות דלות האמצעים היו בונות לעצמן את המעשנות וזאת בכדי לבצע צלייה ארוכה בשיטת עישון אשר הייתה נותנת את היכולת לשימור בשר לאורך זמן רב.

 

מעשנות היום – כבר לא דוד שמש ישן

אז מי מאיתנו לא מכיר את המעשנות שהיו מכינים מדודי שמש ישנים או מקררים, היום המצב הוא אחר לגמרי. המעשנות מחזיקות היום בטכנולוגיות ועיצובים חדישים שלא ניתן לתאר בכלל כמה שהן מרשימות. המעשנות בשרים היום הן קודם כל בעלות עיצובים הייטקיים מטורפים אשר לא הייתם מאמינים בכלל שמדובר במעשנה, מתכונים מיוחדים למעשנות ניתן למצוא בכל מקום ומדובר בשיטת צלייה מועדפת על רבים מאוהבי הבשרים שרוצים להכין נתחים מסוגים שונים בבישול ארוך.

 

רכישת מעשנה חדשה לבית – מה המחיר?

אז קודם כל חשוב לנו להדגיש שקשה מאוד לענות על השאלה הבאה והסיבה לכך היא פשוטה. ישנם מספר רב מאוד של חברות המייצרות מעשנות ובגלל התחרות הרבה ניתן לרכוש מעשנה כמעט בכל תקציב שאתם תציגו. עכשיו אם החלטתם לרכוש מעשנה חדשה לבית, אנחנו כאן כדי לתת לכם מספר עצות לפני הרכישה.

 

התייעצו עם מומחה בתחום המעשנות

אז כן כמו שיש מומחים לכל מיני דברים יש גם מומחים בתחום המעשנות, חלקם יצרנים, חלקם משווקים וחלקם סתם אוהבים את התחום ויודעים לבחור מעשנות ולהבדיל בין הסוגים השונים. כדאי לדעת לדבר עם אחד או שניים מהם שידעו איך לעזור לכם לבחור את המעשנה הטובה ביותר עבורכם. אם אתם לא מכירים אחד, מוזמנים ליצור קשר עם צוות המומחים שלנו שידע לעזור לכם בבחירת המעשנה הבאה לבית שלכם.

 

תקציב לפני הרכישה

אנחנו ממליצים לכם לבחור קודם כל את התקציב שאתם מעוניינים להשקיע במעשנה. השוק כלכך רווי במעשנות ובחרות המייצרות כלי צלייה וגרילים מסוגים שונים שאין מחיר אחיד ובכל תקציב כמעט אפשר לרכוש מעשנה איכותית. אנחנו ממליצים לכם, תכינו את התקציב מראש כמה אתם מעוניינים להשקיע ורק אז תתחילו בחיפושים.

 

עוד בנושא מעשנות בשרים

מתכון סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים

אז איך מכינים סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים? אנחנו כאן כדי ללמד אתכם. אבל קודם כל חשוב להדגיש שמדובר במתכון שניתן לשחק איתו ואם אתם אוהבי ירק מדובר במרינדה מושלמת עבורכם. אז בואו נתחיל.

 

שלב ראשון: מרינדת צ’ימיצ’ורי

לשם הכנה של סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים, אנחנו קודם כל נצטרך את המרכיבים הבאים:

פרגית 1 ק”ג
פטרוזיליה חצי צרור
כוסברה חצי צרור
פלפל אדום מתוק חצי פלפל
בצל סגור חצי בצל גדול
שום 4 שיניים
מיץ לימון חצי לימון
שמן זית חצי כוס
מלח חופן
פלפל חופן
פפריקה 2 כפיות

 

לאחר מכן ניקח את כלל המרכיבים שאינם הפרגית ונכניס אותם אל הבלנדר. ניתן להם להפוך ביחד למשחה אחת שאליה אנחנו נרצה להכניס את הפרגיות שלנו. סיימתם? נעביר את הצ’ימיצ’ורי שלנו לקערה ונכניס את הפרגיות שלנו להשרייה במרינדה ללילה שלם.

 

שלב שני: צלייה במעשנת הבשרים

אז המתכון כפי שאתם מבינים הוא מתכון פשוט במיוחד בעל שני שלבים סה”כ. עכשיו נלך ובנתיים נדליק את המעשנה וניתן לה להתחמם. אחרי שסיימנו לתת למעשנה להתחמם אנחנו מדגישים כי המתכון יכול לעבוד בכל שיטת צלייה שאתם אוהבים במעשנה ולכן אנחנו לא נגיד לכם לכמה לחמם את המעשנה ואיך להכין את הפרגיות. ניתן בצלייה ארוכה יותר ועישון ארוך יותר במעשנה מה שיתן טעמי עישון עזים וחזקים יותר ויש את אלו המעדיפים לבצע עישון קצר של מספר דקות בודדות שזה גם בסדר, מה שפחות אנחנו ממליצים. אבל בכל מקרה יהיה טעים ונהדר ולכן תבחרו לכם את שיטת העישון המועדפת עליכם בהכנה של סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים.

 

אז לסיכום, כמו שאתם רואים מתכון להכנה של סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים הוא מתכון פשוט במיוחד ואין מה לשבור את הראש. כל מה שאתם צריכים הוא להכניס את הפרגיות לאחר לילה במרינדה לתוך מעשנת הבשרים ויש לכם ארוחה מדהימה בתוך המעשנה. נהנתם מהמתכון? מוזמנים לבחון עוד מהמגוון הרחב של מתכונים יעודיים למעשנות הבשרים שלכם. 

סטייק פרגית במרינדת צ'ימיצ'ורי במעשנת בשרים
סטייק פרגית במרינדת צ’ימיצ’ורי במעשנת בשרים
תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה