מתכון לסלמון מעושן בגריל פחמים

מתכון לסלמון מעושן בגריל פחמים הוא מתכון קליל וטעים שאתם לא תאמינו בכלל שלא ניסיתם אותו עד היום. כל שתצטרכו הוא מעט סבלנות ולא תאמינו איזה טעים ואיזה איכותי יצא הדג שלכם. אז אם אתם חובבי דגים ורוצים לנסות מתכון חדש זה בדיוק המתכון בשבילכם. אז למה אנחנו מחכים? בואו נתחיל.

 

גריל פחמים – גריל עם נוסטלגיה

אז כולנו מכירים את גריל הפחמים שהוא מהווה בערך הגריל הנוסטלגי ביותר עבור כולנו. אנחנו ברגע נזכרים כל פעם שאנחנו שומעים את המושג באותם חגיגות, חגים ומועדים שהיינו נוסעים ליערות ולפארקים על מנת להנות מארוחה בשרית ומדהימה במיוחד.

אין דבר שלא היינו נהנים ממנו בתור ילדים יותר מאשר ללכת עם המשפחה או החברים לפארק הקרוב ולאכול את אותם הקבבים, הכנפיים ושאר הבשרים הטובים שהיינו אוהבים להכין על הגחלים.

 

גריל הפחמים של היום – הכירו את גריל הפחמים הביתי

אז נכון עדיין קיימים גרילי הפחמים הקטנים מנירוסטה שהיינו משתמשים בהם, אבל היום ישנה נהירה חדשה והיא לרכישת גרילי פחמים ביתיים למרפסות או לגינות שלנו. הם ממש לא מה שאתם זוכרים והם נהנים מיכולות חדשות, חומרים איכותיים עוד יותר שמהם מייצרים אותם וכמובן שדרוגים רבים נוספים ומשמעותיים שהופכים את חווית הצלייה לחוויה חדשה ואחרת לגמרי.

גרילי הפחמים של היום הם גם מתאימים מבחינה עיצובית לעיצוב המודרני ואפילו הפחמים הם כבר ממש לא אותם פחמים וכלל חווית הצלייה בגרילים הללו הפכה לאחת וייחודית עוד יותר.

 

המדריך לרכישת הגריל החדש

אז אם החלטתם שזה הרגע להשתדרג ולרכוש גריל חדש לבית שלכם מדובר בהחלטה נבונה במיוחד שיכולה להיות מלווה בחששות רבים. לכן החלטנו לייצר לכם מדריך קצר עם מספר טיפים שיועילו לכם מאוד בכל הליך הרכישה וכמובן יתנו להם מעט שקט נפשי.

כמובן שכלל העצות שלנו מבוססות על מגוון לקוחותינו הרחב וזאת על מנת לעזור לכם בצורה המקצועית והמסורה ביותר.

 

סוג הגריל – הכירו את הגרילים השונים

אז קודם כל חשוב להבין שישנם מספר סוגים שונים של גרילים שקיימים היום בתעשייה ולכן חשוב לדעת ולבחור את הסוג המתאים ביותר עבורכם. ישנו גריל הגז, גריל הפחמים וכמובן המעשנות שהפכו להיות חלק בלתי נפרד מחיינו. אנחנו מאוד ממליצים לעשות בדיקה ולהבין את הסוגים השונים ולאחר מכן יהיה לכם הליך רכישה קל הרבה יותר.

 

בחירת תקציב מראש

היום השוק מוצף ביצרניות של גרילים מסוגים שונים ועל מנת שתוכלו לבצע רכישה נכונה ונבונה עבורכם אנחנו יותר ממליצים להכין את התקציב שלכם מראש וזאת מאחר והיום כמעט בכל תקציב שתעמידו לרשותכם תוכלו לרכוש גריל איכותי.

יצירת תקציב מראש תיתן לכם את האפשרות להתעסק בעיקר ולא בתיאוריה וכמובן כלכלית מדובר בהחלטה נבונה במיוחד על מנת שלא תרכשו גריל שלאחר מכן יכניס אתכם לחובות.

 

התייעצו עם אנשי מקצוע/מכרים

אנחנו מאוד ממליצים להתייעץ עם אדם שמבין בתחום או אדם שאתם מכירים שביצע את הליך הרכישה עוד קודם. הסיבה לכך היא שהם יוכלו להכווין אתכם ולעזור לכם בכל הליך הרכישה ולענות לכם על כל השאלות שעומדות אצלכם ואין לכם עליהם מענה.

אם אתם לא מכירים אדם שכזה היום הרשתות החברתיות מלאות בקבוצות ייעודיות ושם תוכלו גם לבקש עצות והסברים ואנשים בעלי ניסיון יוכלו לתת לכם את התשובות שאתם צריכים עבורכם. אם אתם מתביישים ולא מעוניינים להשתמש ברשתות החברתיות כמובן שהצוות המקצועי והמסור שלנו כאן עבורכם לענות על כל שאלה וללוות אתכם בכל תהליך הרכישה.

 

מתכון לסלמון מעושן בגריל פחמים – איך מכינים את הדבר הנפלא?

אז בחלק הזה נתחיל את המתכון לסלמון מעושן בגריל פחמים. לא תאמינו כמה זה פשוט וכל מה שאתם תצטרכו על מנת להכין את זה באופן מושלם הוא קרש עישון לדגים מה שיהפוך את כל התהליך לפשוט עוד יותר. אז נתחיל בכלל המרכיבים שאתם תצטרכו בשביל המתכון שלנו:

פילה סלמון טרי כ-קילו (5 מנות)
מלח חופן
לימון שלם
פטרוזיליה חופן
שום 2 שיניים כתושות
שמן זית חצי כוס
בצל 1 קצוץ
גרגירי כוסברה כפית

 

כעת נעבור לשלב הראשון – שלב הכנת הדג

השלב הראשון ב מתכון לסלמון מעושן בגריל פחמים הוא קודם כל להכין את הדג לצלייה בגריל הפחמים. ניקח את הדג שלנו ונבצע השרייה שלו במשך כ – 20 דקות בלימון ומלח וזאת על מנת שיספוג את הטעמים שלהם.

לאחר שסיימנו להשרות אותו אנחנו נוציא אותו בעדינות ונשטוף את הסלמון שלנו במים במהירות איטית על מנת שלא יפלו כל המלח והלימון. לאחר מכן, נתבלן אותו עם מעט פטרוזיליה, גרגירי כוסברה, שום כתוש וכמובן בצל והנה הוא מוכן לצלייה בגריל הפחמים הנהדר שלנו.

 

שלב שני – שלב הצלייה

השלב השני ב מתכון לסלמון מעושן בגריל פחמים הוא השלב של הצלייה . לשם כך ניקח את קרש הצלייה שלנו ונשרה אותו בערך שעה במים על מנת שיהיה רטוב וספוג במים. סיימנו? נשמן אותו מעט ונניח את הדג שהכנו קודם עליו.

כעת נכניס אותו לגריל הפחמים הביתי שלנו, נסגור את הגריל וניתן לו לעבוד. זמן העבודה והעישון אמור לקחת בערך 20 דקות עד 30 דקות, ניתן לזהות שהדג מוכן בהתאם לצבעו. עכשיו תוציאו אותו ובתיאבון לכולם!

אז כמו שאתם יכולים להבין מתכון לסלמון מעושן בגריל פחמים, הוא מתכון קליל וטעים במיוחד ואין צורך במעשנה מיוחדת לשם כך. מדובר במתכון טעים מאוד ושובר שגרה שאנחנו מאוד ממליצים לכם לנסות. מוזמנים לחפש עוד מתכונים אצלנו לגריל הביתי שלכם, בתיאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה