מתכון לחזה הודו בעשבי תיבול בגריל פחמים

מתכון לחזה הודו בעשבי תיבול בגריל פחמים הוא אחד מן המתכונים היותר מהנים ובריאים שאפשר להכין. חזה הודו מלא בחלבונים ודברים שמועילים לגוף שלנו וכמובן שאם יודעים להכין אותו כמו שצריך הוא פשוט מעדן. הבעיה היא שרבים מפחדים להשתמש בהודו כחומר גלם והם לא מבינים מה הם מפספסים. אז איך מכינים את המעדן הזה אתם שואלים? בואו נתחיל.

 

גריל פחמים – גריל שכולו נוסטלגיה

אז קודם כל חשוב להבין שאין אדם שלא זוכר לטוב את גריל הפחמים. גריל הפחמים הוא אולי הגריל האהוד והאהוב ביותר בקרב בני האדם וזה בזכות הזיכרונות הטובים שיש לנו ממנו.

הוא ליווה אותנו בילדות בחגים, בשבתות, ימי העצמאות הרבים והחופשות שלנו ונתן לנו להנות מארוחות בשרים מדהימות בין אם בפארקים או בכל מקום אחר שבו נהגנו לבצע על האש. הגרילים מחזיקים בזיכרון ילדות יקר מפז והם מזכירים לנו את אותם ימי ילדות פשוטים יותר שלא הרגשנו את הרדיפה אחרי הקדמה אלא דווקא נהנינו מן ההווה.

 

גריל הפחמים של היום – לא תאמינו איך הוא השתנה

גריל הפחמים של היום הוא כבר ממש לא אותו גריל פחמים של פעם. גריל הפחמים של היום הוא הרבה יותר מתקדם מבחינה טכנולוגית ועיצובית קודם כל. מבחינת העיצוב הוא גדול יותר, ביתי יותר וכמובן נוח יותר לשימוש. גם הפחמים עצמם עברו שדרגו משמעותי והיום יש תורה שלמה של שימוש בפחמים מסוגים שונים לנתחים וארוחות שונות שמעוניינים להכין.

רבים מן האנשים בוחרים לרכוש לביתם, בין אם למרפסת או לגינה שלהם את גריל הפחמים הביתי שהוא פשוט נהדר. השינויים הטכנולוגיים והעיצובים החדשניים שלו הפכו אותו להיות חלק בלתי נפרד מן הבית וככה אנשים נהנים מיתרונות הפחמים וכמובן ריחות הילדות שלהם בתוך ביתם.

  • 10%
    הנחה
    גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    449.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    5,999.00
    הוספה לסל

 

רכישת גריל לבית – מה עליי לעשות?

אם אתם מעוניינים לרכוש גריל חדש לבית שלכם בין אם מדובר בגריל למרפסת או לגינה אנחנו יודעים שזה מלווה לפעמים בחששות רבים. לכן הכנו לכם מספר עצות או טיפים מועילים שמטרתם באמת לעשות לכם מעט סדר, להוריד לכם מעט מן החששות השונים וכמובן לעזור לכם על מנת שתצאו מרוצים עם הבחירה שלכם בגריל החדש.

 

קודם כל חשוב לבחור את הסוג המתאים

כשאנחנו ניגשים לרכישת הגרילים אנחנו קודם כל צריכים לבחור את סוג הגריל המתאים ביותר עבורנו. לסוג הגריל משמעות רבה וכדאי לבחור בגריל הנכון ביותר המתאים לנו בהתאם לצרכים שלנו ושלנו בלבד.

היום ישנם שלושה שחקנים ראשיים בתחום הגרילים, גריל הגז המוכר, גריל הפחמים האהוב והנהדר וגם מעשנות בשרים מסוגים שונים אשר לכל אחד ואחד מהם יש את יתרונותיו שלו. אנחנו ממליצים לבחור את הגריל המתאים ביותר עבורכם וזאת על מנת שתוכלו להנות מגריל איכותי בהתאם לצרכים שלכם בלבד.

 

התייעצו עם מומחים או אנשי מקצוע

עצה נוספת ואולי החשובה ביותר היא התייעצות עם מומחים או אנשי מקצוע בתחום הגרילים. כיום ניתן לדבר עם אנשים דרך הפייסבוק או קבוצות ייעודיות ופורומים שונים בתחום והם ידעו להכווין אתכם למקומות הנכונים. אנחנו יותר ממזמינים אתכם לפנות אלינו ואל הצוות המקצועי עתיר הניסיון שלנו.

הצוות שלנו יהיה פה עבורכם ויתן לכם את השירות האדיב ביותר לצד מקצועיות בלתי מתפשרת עד שתצליחו למצוא את הגריל המתאים ומושלם ביותר עבורכם. לכל שאלה ולכל ההליך הצוות המקצועי שלנו פה ללוות אתכם עד שתצאו עם הגריל החדש שלכם.

 

מתכון לחזה הודו בעשבי תיבול בגריל פחמים – לא תאמינו כמה זה טעים

הגענו לחלק שבו אנחנו מכינים את המתכון לחזה הודו בעשבי תיבול בגריל פחמים שלא תאמינו כמה הוא פשוט ועוד יותר, כמה הוא טעים. לא צריך לעבוד קשה כדי להכין ארוחה מדהימה וחזה הודו אם מכינים אותו כמו שצריך הוא יכול להיות פשוט מושלם עבורכם. אז איך מכינים את חזה ההודו אתם שואלים? תתחילו בלאסוף את המצרכים הבאים:

נתחי חזה הודו כ- קילו
שמן זית 4-5 כפות
לימון סחוט חצי לימון
שום כתוש 3 שיניים
אורגנו קצוץ כ-כף
טימין 1 כפית
רוזמרין כ- כף
מלח ½ כפית

 

שלב ראשון – שלב המרינדה של ההודו

אז השלב הראשון בהכנה של מתכון לחזה הודו בעשבי תיבול בגריל פחמים הוא קודם כל מרינדת עשבי תיבול. ניתן להוסיף למצרכים שלמעלה כל עשב תיבול שאוהבים ואתם ממש לא מוגבלים במה שרשום. אנחנו נערבב את המצרכים ביחד עד שתיווצר לנו מרינדה אחת איכותית ועשירה בטעמים.

לאחר מכן נכניס את חזה ההודו פנימה וניתן לו לנוח בתוך המרינדה כמה שעות על מנת שיקבל את הטעמים המופלאים של המרינדה שהכנו. בעת שהוא ספג מספיק טעם אחרי כמה שעות נעבור להליך הצלייה שלו.

 

שלב שני – צליית הודו בגריל פחמים

חשוב מאוד להבין שעל מנת להכין נתחים כמו חזה הודו בעת שמכינים מתכון לחזה הודו בעשבי תיבול בגריל פחמים צריך לעבוד בזהירות. ההמלצה היא לעבוד תמיד עם מד חום וכך נדע שההודו שלנו מוכן מבפנים ללא שום בעיה. הנתח שלנו נצלה משני הצדדים למשך כמה דקות עד שיגיע לחום פנימי של 72 מעלות. בעת שהוא מגיע לחום אפשר להוציא אותו, לפרוס ולהנות מארוחה מדהימה.

אז הנה, מתכון לחזה הודו בעשבי תיבול בגריל פחמים שהוא קליל, טעים ופשוט נהדר עבור כל מי שרוצה להתנסות בנתח שהוא עשיר בטעמים מצד אחד וגם בבריאות רבה. לכל שאלה אתם מוזמנים לפנות אלינו וכמובן לצפות במתכונים נוספים לגריל הביתי אצלנו באתר, בתיאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה