מתכון להכנת מאפה נקניקיות מעושן

מאפה נקניקיות של בצק עלים במילוי בשר נקניקיות איכותיות על קרש עישון של וובר – חטיף טעים או תוספת לכל ארוחה.

מצרכים:

½ ק”ג נקניקיות איכותיות – מוציאים את המילוי מהעטיפה
½ כוס קוביות בצל
1 כף טימין טרי
1 כוס פירורי לחם
½ כפית מלח

בצק עלים
1 ביצה טרופה

 

קרש עישון של וובר – משרים במים לפחות שעה לפני הצלייה

מכינים גריל גז או גריל פחמים לצלייה עקיפה, בטמפרטורה בינונית של 175 מעלות צלסיוס (350 פרנהייט)

שמים את בשר הנקניקיות, טימין, מלח, בצל ופירורי לחם במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים.
שמים דף של בצק עלים על משטח מקומח קלות. עם סכין  חדה מחלקים את הבצק ל 3 רצועות שוות.
לוקחים שקית זילוף (אפשר גם עם שקית פלסטיק עבה, אחרי שממלאים אותה מורידים את אחת הפינות עם מספריים).
יוצקים את תערובת הבשר על אחד הצדדים של הבצק. את הצד הנגדי מורחים במעט ביצה טרופה המשמשת כ”דבק”.
מגלגלים את הבצק – מכיוון הבשר לצד של הביצה. מהדקים את הבצק בזהירות כדי לא לפגוע בצורה של המאפה. הופכים את הגלילים כך שה”תפר” של הבצק יהיה כלפי מטה ומברישים עם ביצה טרופה.
פורסים את הגלילים לחתיכות שוות.
מחממים את קרש העישון על הגריל באזור של צלייה עקיפה, בערך 20 דקות.
שמים את חתיכות המאפה על קרש העישון, צולים כ 20 דקות בצלייה עקיפה, עד שהמילוי מוכן והבצק מזהיב.

מורידים מהאש ואוכלים.
בתאבון!

חפשו את סרטון המתכון בעמוד הפייסבוק של וובר ישראל

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה