מתכון להכנת חזה אווז במעשנה של וובר

חזה אווז במעשנה של וובר – השיטה לחזה אווז חלומי

  • 12%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    7,499.00
    הוספה לסל
  • 11%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    6,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    מידע נוסף
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

 

מצרכים:

2 חזה אווז (מולארד)
1 כוס יין אדום (יבש או חצי מתוק)
1 כף רוטב סויה
3 שיני שום, כתושות
1 בצל קצוץ דק מאוד
2 כפות דבש
1 כף אבקת שום
1 כף חומץ בלסמי
2 גושי עץ לעישון היקורי / תפוח

אופן ההכנה:

  1. בעזרת סכין חורצים את החזה בחלק השומני ומעט מהצד בלי השומן.
  2. מערבבים היטב את היין, הסויה, השום והבצלים. את התערובת יוצקים על גבי חזה האווז.
  3. מערבבים היטב ומניחים בצד למשך שלוש שעות לפחות.
  4. מחממים את המעשנה ל 120 מעלות.
  5. מוציאים את החזה מהמרינדה (לשמור על המרינדה לא לזרוק)
  6. מכניסים את החזה לכשעה וחצי למעשנה.
  7. חותכים מעט משומן החזה ו/או יוצקים שמן זית למחבת
  8. מוסיפים חומץ בלסמי, דבש ואת המרינדה שנשארה.
  9. לאחר רתיחה מצמצמים את הרוטב כ- 2 דקות. מסננים.
  10. פורסים את החזה לפרוסות דקות, מגישים לצד הרוטב.

בתאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה