מתכון להכנת אסאדו מושלם במעשנה של WEBER

אסאדו ארגנטינאי

להכין אסאדו מעושן כל אחד יכול. מה שצריך זה מעשנה טובה, בשר טוב ורצון טוב!
הינה לפניכם מתכון מושלם לאסאדו ארגנטינאי ביתי.

  • 12%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX6

    7,499.00
    הוספה לסל
  • 11%
    הנחה
    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    מעשנת פלט SMOKEFIRE EX4

    6,499.00
    הוספה לסל
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 47Ø + כיסוי

    1,999.00
    מידע נוסף
  • מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    מעשנת בשרים Weber Smokey Mountain 37Ø + כיסוי

    1,399.00
    הוספה לסל

 

מצרכים:
נתח קשתית/שפונדרה/אסאדו (4-5 קילו)
6 כפות חרדל דיז’ון
100 גרם סוכר חום
35 גרם פפריקה מעושנת
20 גרם שום גבישי
20 גרם רוזמרין יבש
20 גרם מלח אטלנטי/הימלאיה
15 גרם פלפל שחור גרוס
10 גרם פלפל שאטה/צ’ילי גרוס
2-3 גושי עץ דובדבן/היקורי

 

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל התבלינים היבשים,
מנקים את הבשר משומנים עודפים, מורחים היטב חרדל על כל הנתח,
מפזרים ומהדקים את התבלינים והסוכר.
מכניסים למקרר ל-24 שעות בכלי סגור או שקית ואקום.
מחממים את המעשנה לטמפרטורה של 100-110 מעלות.
דואגים שמיכל הנוזלים יהיה מלא 2/3 גובה במים פושרים.
מוסיפים את גושי העישון דרך הדלת הצדדית.
מניחים את הבשר במעשנה (קומה תחתונה).
לאחר כ-6 שעות (הבשר אמור להגיע לטמפרטורה פנימית של 71 מעלות),
עוטפים את הבשר בנייר אפיה ומעליו שכבת נייר אלומיניום, מחזירים את הבשר למעשנה לעוד כשעתיים.
מורידים את הבשר מהאש ונותנים לו לנוח כ-20 דקות טרם ההגשה.

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה