קרש עישון לדגים ובשר.
מבצע ראש השנה 3 חבילות של 2 קרשים.
מוצר מדהים ומיוחד!
טעים בצורה בלתי רגילה!
הצעת הגשה:
משרים את הקרש במים כשעה וחצי לפני השימוש. מניחים את הקרש הרטוב על הweber ועליו מניחים את הסלמון.
מתבלים את הדג במעט מלח, לימון, פטרוזיליה קצוצה ושום כתוש.
מחממים את הגריל לטמפרטורה של 160-180 מעלות נותנים לדג להצלות עם מכסה סגור.
מחכים שהסלמון יתחיל להשחים (בערך 20-30 דק’) ומגישים!
*שימו לב שהקרש רטוב דיו ע”מ שלא יישרף.
*אין להשאיר את הגריל ללא השגחה.
*התמונות להמחשה בלבד*