שבבי פלאט

טכניקת העישון פותחה כבר לפני מאות שנים, ושימשה את האדם בעת מסעות ארוכים, מלחמות והפלגות. העישון מאפשר שימוש של בשר לאורך זמן, אך במרוצת השנים תפקיד העישון הפך להיות בעיקר קולינארי ופחות פרקטי. שבבי פלאט הם שבבי עץ דחוסים המסוגלים לבעור זמן רב, ולהעניק עישון וניחוחות מיוחדים לבשרים שאנו צולים באמצעות המעשנת שלנו. במאמר הבא תמצאו את כל המידע בנושא!

  • שבבי פלאט דובדבן 9.07 קילו

    שבבי פלאט דובדבן 9.07 קילו

    100.00
    מידע נוסף
  • שבבי פלאט

    שבבי פלאט היקורי 9.07 קילו

    100.00
    מידע נוסף
  • החומרי בעירה ועישון

    שבבי פלאט תפוח 9.07 קילו

    100.00
    מידע נוסף

ההיסטוריה של עישון הבשרים

עישון הוא ממש לא משהו חדש, למרות שבשנים האחרונות אנו שומעים שמדברים עליו הרבה בעולם הצלייה. למרות שהיום עישון בשרים נחשב לסמל סטטוס ומקצועיות בענף הצלייה, במקור הוא הומצא למטרות פרקטיות ולא קולינאריות. לפני יציאה למלחמות, הפלגות או מסעות ארוכים – אנשים היו נוהגים לעשן בשר כדי לשמר אותו. באופן זה הם היו יכולים לשאת את הבשר זמן רב ללא קירור, והוא לא היה מתקלקל עקב חיידקים ופטריות.

כיצד מעשנים בשרים?

עישון מתבצע בטמפרטורה של בין 80 ל- 140 מעלות פחות או יותר, ובמהלכו הבשר סופג כמויות גדולות של עשן המשנות את המרקם והטעם שלו. בעבר עישון היה דורש מאמץ וידע, ואילו היום כמעט כל אחד יכול לעשן בשרים באמצעות מעשנות ביתיות. עם השנים הבינו שסוג העשן משפיע על מרקם וטעם הבשר, והחלו לנצל זאת כדי ליצור מזונות עם טעמים חדשים ומרגשים.

שבבי פלאט

בקטגוריה זו תמצאו סוגים רבים של שבבי פלאט – הלא הם שבבי עץ דחוסים מאוד, שמטרתם לבעור זמן רב ככל האפשר בעת עישון הבשר. השבבים מעניקים לבשר ניחוחות וארומה מיוחדים, ומעניקים לנו חוויה קולינארית בלתי מתפשרת בכל עישון! חשוב להבין ולזכור, ששבבי פלאט שבהם אתם משתמשים לעישון – חייבים להיות האיכותיים ביותר, מכיוון שהם משתלבים במזון שלכם. יש חברות המשתמשות בחומרי מילוי, חומרים כימיים וחומרים סינתטיים כדי להגדיל את כמות המוצר, ואנו ממליצים להימנע לחלוטין משבבי פלאט המיוצרים באופן זה.

שבבי פלאט של WEBER

WEBER היא החברה המובילה בעולם בייצור מתקני צלייה ומוצרים נלווים, ובין השאר היא מציעה לכם גם שבבי פלאט באיכות הגבוהה ביותר. אצלנו תוכלו למצוא שבבי פלאט במגוון טעמים, ביניהם היקורי, מייפל, דובדבן, תפוח ועוד. כל אחד מהטעמים טומן בחובו חוויה קולינארית בלתי נשכחת, ואנו מציעים גם שבבי פלאט המשלבים מספר טעמים בתיאום מושלם. במפרט המוצר תוכלו למצוא את האחוזים המדויקים של העץ שממנו יוצרו השבבים, ואפילו תוכלו לקרוא עם אילו מזונות הם משתלבים בצורה הטובה ביותר!

מעשנת בשרים ביתית

מאז שעישון הבשרים הפך למשהו שבשגרה בקרב חובבי הצלייה, חברות רבות מציעות ללקוחותיהן לרכוש מעשנות בשרים ביתיות. וובר מביאה אליכם את מעשנות הבשרים הטובות בעולם, וכאלה המיוצרות מהחומרים הכי איכותיים בשוק. גוף המעשנת מיוצר מחומרים מבודדי חום דוגמת פורצלן ואמייל, והעיצוב שלה מתוכנן כדי להעניק לכם את חווית המשתמש הטובה ביותר! כל מי שעובד עם מוצרים של וובר יודע, שאצלנו חווית המשתמש חשובה ממש כמו איכות המזון שתקבלו בסוף התהליך. המעשנות שלנו מגיעות בגדלים שונים, מתאימות למגוון שיטות צלייה ועישון, חסכוניות במיוחד מבחינת תהליך הבערה, ונוחות במיוחד לתפעול.

טיפים לעבודה עם שבבי פלאט

אם אין לכם ניסיון בעבודה עם שבבי פלאט, אתם עדיין יכולים להכין מזון ברמה עולמית! המוצרים של וובר מאפשרים לכם תפעול פשוט, ומיוצרים עבור חובבנים ומקצוענים גם יחד. ריכזנו עבורכם מספר טיפים שימושיים לעבודה עם שבבי פלאט ומעשנות בשרים:

כיצד בוחרים שבבי פלאט מתאימים

כל אחד מסוגי העצים שמהם מיוצרים השבבים, מתאים בעיקר לסוגי בשרים ספציפיים. מתכונים שונים לעישון בשרים תוכלו למצוא באינטרנט, וגם אצלנו כאן באתר! במידה ואתם עדיין לא בטוחים ומעוניינים בעצה שתכוון אתכם, אנו מזמינים אתכם ליצור קשר עם הצוות המקצועי שלנו.

בחירת מעשנת בשרים

זכרו שלא לכל אחד מתאימה כל מעשנת, ולכן אנו ממליצים לחשוב מהם הרגלי השימוש שלכם, וע”פ זה לרכוש את מעשנת הבשרים שלכם. המעשנת שלכם לא צריכה להיות הכי יקרה והכי מקצועית בשוק, אך אנו בהחלט ממליצים לא להתפשר על המותג – מהסיבה הפשוטה שזה ישפיע ישירות על חווית המשתמש שלכם, ועל אורך החיים של המוצר.

קראו את הוראות השימוש

עקבו בקפידה אחר הוראות השימוש לעבודה עם שבבי הפלאט, גם כדי לשמור על בטיחותכם וגם כדי להפיק את המירב מהעישון. לפני שאתם רוכשים את השבבים, בררו אילו טעמים מתאימים לבשרים שאותם אתם מעוניינים לעשן.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה