מתכון להכנת שיפודי שייטל על הגריל

אין כמו שיפודי שייטל על האש…

מצרכים

ראמפ סטייק (שייטל, נתח מס’ 13) במשקל 1 ק”ג
1 כפית פפריקה
1 כפית כמון
1 כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
עלי אורגנו
¼ כוס מיץ לימון
½ כוס שמן זית
פלפלים ב-3 צבעים (אדום, צהוב וירוק) חתוכים לקוביות
עגבניות שרי
בצל סגול חתוך לקוביות

אופן הכנה

חותכים את הבשר לקוביות (או מבקשים מהקצב).
שמים את הבשר בתבנית ומתבלים בתבלינים היבשים, מוסיפים כמה עלי אורגנו טרי, יוצרים מיץ לימון ושמן זית. מערבבים היטב עם הידיים ומכסים את הבשר מכל הצדדים.
מעבירים למקרר לשעה, ועוד חצי שעה בטמפרטורת חדר לפני הצלייה.
מכינים גריל גז לצלייה ישירה בטמפרטורה גבוהה של 230 – 285 מעלות צלסיוס.
מכינים שיפודים צבעוניים ויפים עם בשר וירקות בהמון צבעים.
צולים את השיפודים בצלייה ישירה, 3 – 4 דקות בכל צד.
מורידים מהאש ומגישים מיד.
בתאבון!
תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה