מתכון להכנת קבב על האש, הכי ישראלי שיש!

מי לא אוהב קבב על האש?

קבב עסיס וטעים, תמיד כיף לאכול. אז קבלו מתכון קל וטעים לקבב כמו במסעדות.

מצרכים:
500 גרם צוואר בקר טחון
400 גרם מכסה אנטריקוט (מספר 7)
100 גרם שומן בקר (בוקס או מהשפונדרה)
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
גמבה קצוצה
כפית פלפל שחור
כפית כמון
חצי כפית מלח
כפית פפריקה
150 מ”ל מי סודה לשתיה

אופן ההכנה:

מערבבים את כל התבלינים ומי הסודה יחד ומערבבים. שופכים את התיבול על הבשר ולשים הייטב.
יוצרים את הצורה הרצויה ומניחים על מגש מרופד בנייר אפיה.

מכניסים את המגש עם הקבבים למקרר לפחות לשעה.

מחממים גריל ל – 180 -200 מעלות.
צולים על אש ישירה כ-5 דקות מכל צד.

קל, פשוט וטעים!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה