מתכון לצלעות טלה בגריל פחמים

מתכון לצלעות טלה בגריל פחמים הוא אחד מן המתכונים הקלאסיים אבל המהנים והטעימים שאפשר להכין. אין דבר מהנה יותר מחתיכה של צלעות טלה, עסיסית וטעימה שנותנים בה ביס ונהנים מכל הבשר, השומן והטעמים הנפלאים שמגיעים איתה. אז איך מכינים את צלעות הטלה כמו שצריך בגריל הפחמים? הכנו לכם מתכון פשוט וטעים במיוחד.

 

גריל פחמים – הכירו את הגריל שכולנו אוהבים

אז מי לא מכיר באמת את גריל הפחמים? לפני שבכלל נתחיל להכין מתכונים כמו מתכון לצלעות טלה בגריל פחמים אנחנו רוצים להזכיר לכם את הגריל המופלא שנקרא גריל פחמים. הוא לא סתם עוד גריל אלא מדובר בזיכרון עצום שיש לכולנו מהחגים והמועדים ובמיוחד מימי העצמאות והחופשות שבהן היו נהנים מארוחות על האש מדהימות וטעימות במיוחד.

הגריל הזה ליווה אותנו במשך שנים, לפעמים זרוק במחסן ולפעמים בחלק האחורי של הרכב של ההורים לצד שק פחמים והיה איתנו בקמפינגים השונים של המשפחה, הישיבות עם החברים וכל אירוע שיכול לעלות לנו בראש שקשור בעל האש. הגריל מזכיר לנו בעיקר את העבר, את התקופות הפשוטות והטעמים המושלמים של הבשר שנצלה על הגחלים.

 

הגריל של היום – ממש לא כמו פעם

אז הגרילים של היום כבר עברו מהפכה של ממש. הגרילי פחמים היום הם חדשניים יותר, טובים יותר, גדולים יותר ואיכותיים בהרבה ממה שאתם מכירים. זה כבר לא אותו גריל נירוסטה קטן וחמוד שזרוק בבגאז’ של הרכב אלא מדובר בגריל מדהים בעת איכויות חדשניות וכמובן טכנולוגיות עדכניות לצלייה איכותית של בשרים.

נוח יותר לשימוש, מעוצב בצורה מודרנית שמתאימה למרפסת או לגינה שלכם באופן מושלם וכמובן עשוי מחומרים איכותיים עוד יותר מה שהופך אותו לעמיד יותר בפני מצבים שונים של מזג האוויר. הגריל הופך את חוויית הצלייה בפחמים לקלה יותר, פשוטה יותר ומהנה בהרבה.

  • 10%
    הנחה
    גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    גריל פחמים Weber Premium Smokey joe

    449.00
    הוספה לסל
  • גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    גריל פחמים Weber Ranch Kettle

    5,999.00
    הוספה לסל

 

עצות זהב לרכישת הגריל הראשון

אז אם החלטתם לרכוש גריל חדש לבית שלכם אנחנו כאן על מנת לתת לכם מספר עצות על מנת לבצע את הרכישה הנכונה והנבונה ביותר עבורכם. אנחנו מבינים שלפעמים רכישת גריל יכולה להיות עם הרבה חששות ולכן הכנו לכם מספר עצות זהב שיהפכו את הליך הרכישה שלכם לקליל עוד יותר.

 

בחירת סוג הגריל

קודם כל חשוב לבחור את סוג הגריל הנכון ביותר עבורכם. תתעמקו מעט באינטרנט ותגלו את ההבדלים כלומר היתרונות והחסרונות של סוגי הגרילים השונים שקיימים בשוק. ככה תדעו על מה יותר מתאים לכם מבחינת גריל גז, פחמים או מעשנת בשרים ומה יתאים לכם יותר בהתאם לצרכים שלכם ולתנאים שלכם.

 

הכנת תקציב מראש

לאחר שבחרתם את סוג הגריל תעברו לחלק השני וזה הכנת התקציב שלכם מראש. כיום שוק הגרילים הוא שוק רווי במתחרים ועל כן ישנו היצע רחב מאוד בכל מה שקשור לגרילים השונים. מומלץ מאוד להכין את התקציב מראש וזה יקל לכם מאוד במיוחד בעניין של ההיצע הרב וככה תוכלו לבחור מבין הגרילים שמתאימים לכם מבחינה פיננסית ולא לסטות למקומות שלא מתאימים לכם תקציבית.

 

צוות המומחים שלנו זמין עבורכם

אז אם עדיין אתם מפחדים או מתלבטים צוות המומחים שלנו פה עבורכם ולעזור לכם בכל התהליך, מתחילתו ועד סופו. אנחנו מזמינים אתכם לפנות אלינו בכל שאלה ובקשה שיש לכם וכמובן שנשמח ללוות אתכם בכל תהליך הרכישה שלכם מתחילתו ועד סופו. הצוות שלנו הוא צוות מקצועי בעל ניסיון רב בתחום ואנחנו נדע להתאים לכם את הגריל המושלם עבורכם בהתאם לצרכים שלכם ללא כל חשש.

 

מתכון לצלעות טלה בגריל פחמים

מתכון לצלעות טלה בגריל פחמים הוא אחד מן המתכונים הקלאסיים והמהנים ביותר שתכינו בגריל הביתי שלכם. לא צריך לעבוד קשה על מנת להכין צלעות איכותיות וחובבי הצלעות יסכימו שמדובר בחלק אולי הטעים והעסיסי ביותר שאפשר להכין על הגריל. אז אם אתם רוצים לנסות צלעות איכותיות ולהכין ארוחה מושלמת באפס מאמץ, תנסו את המתכון ותאמינו לנו אתם לא תתאכזבו בכלל. תחילה אספו את המרכיבים הבאים:

צלעות טלה פרוסות לצלעות כ- 2 קילו
שמן זית כ- 4 כפות
מלח ½ כפית
פלפל ¼ כפית
לימון סחוט 1 לימון
שום כתוש 3 שיניים
רוזמרין יבש 2 כפיות

 

שלב ראשון – מרינדה של צלעות

השלב הראשון בעת שמכינים מתכון לצלעות טלה בגריל פחמים הוא קודם כל הכנה של מרינדה. את המרינדה מכינים על ידי ערבוב של כלל המרכיבים שיש לנו למעלה עד שהתמיסה תהיה מוכנה ומחכה לצלעות. כעת הכניסו את הצלעות ותנו להן לשכב בתוך המרינדה למשך כמה שעות עד שיקבלו את הטעמים המושלמים הללו. לאחר מכן הן יהיו מוכנות ומזומנות לצלייה.

 

שלב שני – צלייה של הצלעות בגריל הפחמים

השלב השני הוא שלב הצלייה של הצלעות שלנו בגריל הפחמים הביתי כחלק ממתכון לצלעות טלה בגריל פחמים. כל שיש לעשות הוא לחמם את הגריל שלנו ולאחר שהפחמים מוכנות לצלות את הצלעות, אנחנו נניח אותן בעדינות וניתן להן את הצריבה על הפחמים.

הצריבה לא צריכה להיות יותר מכמה דקות על כל צד וכאשר הצלעות שלנו מוכנות אנחנו יכולים להוציא אותן ולהגיש לכולם. מומלץ לתת להן לנוח ממש כמה דקות על מנת שלא לאכול אותן רותחות.

אז לסיכום, מתכון לצלעות טלה בגריל פחמים הוא מתכון שהוא פשוט קליל וטעים במיוחד שכל חובב צלעות ייהנה ממנו וגם מי שלא, עדיין ייהנה. אז אנחנו מחכים לשמוע איך יצא לכם וכמובן שלעוד מתכונים בגריל הפחמים שלכם אתם מוזמנים להסתכל באתר, בתיאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה