מתכון להכנת דג בורי טרי על האש

דג בורי על האש, הכי טוב שיש!

מי לא אוהב דגים על האש?

דג בורי טרי, צלוי, עם תיבול נהדר. אין יותר כיף מזה!

מצרכים:
3 דגי בורי טריים ויפים.
צרור פטרוזיליה
2 לימונים חתוכים
10 שיני שום
מלח אטלנטי
פלפל שחור
צ’ילי גרוס
פפריקה מתוקה
שמן

אופן ההכנה:
משמנים את הדג בעזרת מברשת סיליקון יעודית. מתבלים את הדג בעזרת התבלינים היבשים. מפזרים בנדיבות.
בתוך בטן הדג מכניסים 3 פלחי לימון, 3 שיני שום וצרור קטן של פטרוזיליה.
מכניסים למקרר למנוחה של שעה בערך.
מחממים גריל ל180-200 מעלות
משמנים מעט את הדג ומכניסים לגריל. כדאי להשתמש ברשת יעודית לדג אם חוששים להידבקות הדג לרשת הגריל…
סוגרים את המכסה וצולים את הדג כ20 דקות מכל צד. מושלם!

בתאבון!

תוכן עניינים
Weber ישראל

Weber ישראל

וובר (weber) היא חברת הגרילים הגדולה והטובה בעולם.

וובר חוגגים מנגלים מושלמים מאז 1952 עם הידע, מגוון המוצרים הייחודים והמגוון הענק מכל הסוגים, חשמל, גז ופחם.

אף יצרן ברביקיו אחר אינו יכול להתפאר בעל ניסיון וידע כה רב כמו WEBER. באותו אופן שהמציאו את גריל הפחמים הראשון עם מכסה בשיקגו שנוצר ממצוף ימי פשוט, ועד היום לגרילים ברמות הגבוהות ביותר עם 10 שנות אחריות. וובר ממשיכים לפתח את כל עולם הברביקיו מדי יום.

חברת D&S הינה היבואן המקורי של מוצרי WEBER מזה 25 שנה.

0
    0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקה