דג בורי על האש, הכי טוב שיש!
מי לא אוהב דגים על האש?
דג בורי טרי, צלוי, עם תיבול נהדר. אין יותר כיף מזה!
מצרכים:
3 דגי בורי טריים ויפים.
צרור פטרוזיליה
2 לימונים חתוכים
10 שיני שום
מלח אטלנטי
פלפל שחור
צ’ילי גרוס
פפריקה מתוקה
שמן
אופן ההכנה:
משמנים את הדג בעזרת מברשת סיליקון יעודית. מתבלים את הדג בעזרת התבלינים היבשים. מפזרים בנדיבות.
בתוך בטן הדג מכניסים 3 פלחי לימון, 3 שיני שום וצרור קטן של פטרוזיליה.
מכניסים למקרר למנוחה של שעה בערך.
מחממים גריל ל180-200 מעלות
משמנים מעט את הדג ומכניסים לגריל. כדאי להשתמש ברשת יעודית לדג אם חוששים להידבקות הדג לרשת הגריל…
סוגרים את המכסה וצולים את הדג כ20 דקות מכל צד. מושלם!
בתאבון!